Looking for online marketing tools? Click Here.

Optimaliseer Je Video Marketing

Slimme SEO (zoekmachine optimalisatie) doe je oa. door video's te plaatsen op YouTube, met de juiste zoekwoorden natuurlijk.
​​​​​​​Met een tekst- of logo animatie van D-Liberate zorg je voor branding van je video's en geef je jouw oproep tot actie meer flair. Klik voor info en voorbeelden.​​​​​​​

Gevonden Worden In Google

​​​​​​​In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine (94%). Aangezien Google gerelateerde content zoekt, kies en gebruik je jouw zoekwoorden beter zorgvuldig! Copywriting is belangrijk! Maak bijv. gebruik van een beproefd marketing model. Klik hier voor een uitleg van het 'AIDA-model' (English).

Met Passie Omzet Maken

Een eigen workshop ontwikkelen is nog niet zo eenvoudig als je geen idee hebt waar je moet beginnen. D-Liberate kan jou of je bedrijf helpen een ervaringsgerichte workshop te ontwikkelen, om bijvoorbeeld online te organiseren of in welke gewenste omgeving dan ook. Neem contact op​​​​​​​ voor maatwerkoplossingen.

Originele Beelden & Copyrights

Om de aandacht van je fans en bezoekers te belonen, wil je natuurlijk originele beelden gebruiken.  Klik hier voor HD video en fotomateriaal (+rechten) voor je social media. ​​D-Liberate kan je verder helpen met: whiteboard animatie, uitleg-video, bedrijfspresentatie of welk ander onderdeel van jouw video's online.

Geld Besparen EN Slim Werken

Er bestaat een gewaardeerd alternatief om een website te bouwen, naast Jimdo, WIX of Wordpress. Met het all-inclusive platform van Builderall heb je alles in één:
Website builder + Hosting + Autoresponder
+ App maker + Analytics + Social Marketing
Klik voor gratis kennismaking (English).

Persoonlijke Kracht & Ontwikkeling

Als je onderneemt vanuit je eigen kracht, doe je elke dag iets waar je blij van wordt! Persoonlijke Ontwikkeling en Coaching kunnen helpen om je krachten en vaardigheden beter aan te kunnen spreken. Leven vanuit jezelf. Een duurzame klant kiest namelijk voor authenticiteit. Jij ook? Klik maar hier.

De kortste weg naar online laten zien wie je bent

D-Liberate B.V. is een online marketing bureau voor ondernemers die zelf hun website willen maken en hiervoor gereedschap zoeken. Niet alleen gereedschap om een website of blog te maken, maar ook video, tekst- en logo animaties, e-mail marketing en meer. Voor Do-It-Yourself ondernemers.
​​​
Naast een bijzondere selectie apps en inhoud, kun je bij D-Liberate ook terecht voor training en coaching: individuele executive coaching in trajectvorm of een 9-daagse cursus self-empowerment.
​​​​​​​

online authenticity

Zelf een website maken, wat komt daarbij kijken?

Als je zelf je eigen website wil maken zonder programmeren en coderen, dan kun je gebruik maken van diverse 'website builders', zoals WordPress, Winx, Jimdo, Strato enzovoorts. Al deze programma's bieden redelijke tot goede mogelijkheden om een mooie website te maken voor je bedrijf. Je komt er helaas snel achter dat 'gratis' niet echt gratis is.

Daarnaast bieden deze 'website builders' geen mogelijkheid om naast een website of blog je eigen video animatie, design studio, floating video, gelikte online presentatie of zelfs een smartphone-app te maken.
​​​​​

Ook heb je ook een betrouwbare autoresponder nodig, om je nieuwsbrief te versturen of direct sales mail te versturen. Je kosten naast de 'gratis' versie lopen al snel op.


Gelukkig is er nu een alternatief die alle benodigde webmarketing activiteiten in één programma heeft samengebracht! ​​​​Builderall is een "All-In-1" Online Marketing Platform. Het biedt alle benodigde functionaliteiten tegen een vaste lage prijs. Builderall is een online (cloud based) platform, dus software intalleren is niet nodig en bereikbaar via elk gewenst online apparaat. 
​​​​​​​
Meer weten? Klik hier om Builderall vrijblijvend te ontdekken..​​​​​​​​​​​​​​

Klik op de button voor een GRATIS kennismaking met Builderall

NO credit card needed. Safe and direct access.

|

Logo animatie + social media animatie

Excl. BTW

Na overleg ontvang je 3 logo animaties en 2 social media of tekst animaties (oproep tot actie/volgen).  NO CURE NO PAY.
Je betaalt alleen voor de animaties die je bevallen.
​​​​​​​Na betaling ontvang je de originelen in Full HD.

Deze button opent een aanvraagformulier.
​​​​​​​Je gegevens worden door D-Liberate met respect behandeld.

149

Bestel hier je logo animatie

Gebruik een logo animatie om je video's te branden

Geeft een professionele uitstraling aan al je video's

Een tekst animatie wijst kijkers de juiste weg

Meer volgers en fans met een social media animatie 

​​​​​​​Eén ding is zeker: video helpt om de aandacht van je bezoeker vast te houden of deze te vermaken. Video marketing helpt ondernemers om hun boodschap over te brengen.

Professionele branding van je video's online is onmisbaar geworden.
Een logo animatie van D-Liberate is er gelukkig al vanaf €149,- (excl. btw). Hiervoor krijg je een logo animatie EN een social media animatie op basis van je eigen aangeleverde transparante logo (png). Dankzij volledige rechten mag je deze onbeperkt voor al je video's gebruiken! Animaties van D-Liberate sluiten altijd naadloos aan op je huidige thema/design. 

Je kunt op veel manieren video marketing gebruiken

D-Liberate behandelt je gegevens met respect

Ontdek de unieke 'no cure no pay formule'

Bedenk eens hoe mooi jouw bedrijfslogo er uit kan zien in een logo animatie van D-Liberate. Bekijk de deal.

Een Eigen Website Maken Is Steeds Makkelijker Voor Ondernemers

Of je nu kosten wil besparen of gewoon je creativiteit wil benutten, als zelfstandige je eigen online marketing beheren heeft veel voordelen. 

​​​​​​​Tenminste, zolang je de juiste programma's gebruikt...
​​​​​​​

Helemaal jezelf kunnen zijn

Met persoonlijke ontwikkeling haal je het beste in jezelf naar boven.

*De volledige Avatar® Cursus is een negendaagse zelf-empowerment-training. De ReSurfacing® tweedaagse is het eerste deel van dit zelfontwikkelingsprogramma en kan separaat worden gevolgd. 

Ontdek tijdens een ReSurfacing® weekend* de invloed van jouw persoonlijke blueprint en wat voor jou passende doelen zijn

Klik op de button voor meer informatie, of bezoek de Nederlandse site van Avatar®​​​​​​​ 

Heb je vragen? Neem gerust contact op:

Deze button opent een pop-up met contactformulier

Drie redenen om persoonlijke ontwikkeling belangrijk te gaan vinden

PLAN VAN AANPAK

Hoe maak je een plan, maar blijf je ook flexibel? Keuzes maken met vertrouwen.
​​​​​​

DOELEN STELLEN

Zonder doelen geen succes. Als je weet waar je staat, kun je beter bepalen waar je heen wilt.
​​​​​​​

PERSONAL POWER

Dankzij eenvoudige technieken kun je direct aandacht vrijmaken en je focus verbeteren.
​​​​​​​

Wat is de Avatar® cursus?

De Avatar® cursus is een 9-daagse zelf-ontwikkelingscursus gebaseerd op de principes van bewustzijn, gedefinieerd en beschreven door Harry Palmer.

​​​​​​​"De Avatar cursus​​​​​​​ levert diepgaande verhoging van zelf-bewustzijn. Dit zorgt ervoor dat studenten veranderingen kunnen aanbrengen, soms verregaande veranderingen, in hun leven. Deze veranderingen zijn zelf besloten en niet het resultaat van invloeden of overtuiging van de onderwijzer(s). Feitelijk worden Avatar® Masters ontmoedigd om hun eigen overtuigingen over te dragen aan studenten."

"Sinds de introductie in 1987, heeft Avatar® een explosieve wereldwijde groei doorgemaakt. Op 1 januari 2017 waren er 32.000 Avatar Masters gelicenseerd om de cursus over te dragen en meer dan 124.000 mensen hebben deelgenomen aan Avatar® cursussen verspreid over 153 landen. De Avatar® materialen zijn beschikbaar in 24 talen."

​​​​​​​"Avatar®, wanneer naar behoren gepresenteerd, is het meest krachtige, puurste zelf-ontwikkelingsprogramma beschikbaar voor elke prijs."

​​​​​​​Vrij vertaald uit: "The Avatar Legacy", door Harry Palmer (2017).

Even voorstellen...

Mijn naam is Nik Vavier en ik ben de eigenaar van D-Liberate B.V.
Door een aantal bijzondere gebeurtenissen in mijn leven ben ik in staat om een unieke combinatie aan te bieden van online marketing en persoonlijke ontwikkeling, daarom:  'online authenticity'. 

Authenticiteit is eigenlijk gewoon jezelf zijn, jezelf zijn zonder dat je je druk maakt en geen anderen nodig hebt om zelfverzekerd te zijn. Vertrouwen komt dan vanuit jezelf.
Je presentaties, vlogs, optredens en klantcontacten komen echter over als je vertelt vanuit jezelf. Terug naar de bron. Jij bent je mind de baas en niet andersom!

In 2009 startte ik mijn eerste webwinkel en sindsdien heb ik online marketing bestudeerd en bedreven. Het leukste aan online marketing is dat ik mijn creativiteit volledig kwijt kan in het visuele aspect.

Ik startte online toen ik nog politieman was. Ik heb 10 jaar gewerkt in de noodhulp en wijksurveillance van een multiculturele wijk in een grote stad. Tijdens mijn werk heb ik een aantal traumatische ervaringen gehad, waarna bij mij PTSS is vastgesteld.

Vanwege de langdurige depressie die gepaard ging met mijn PTSS ben ik mij gaan interesseren in persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde namelijk precies weten hoe 'gelukkig zijn' werkt. Ik volgde opleidingen, workshops, trainingen en ik las tientallen boeken om te ontdekken hoe het werkt.

Ik ontdekte dat er overeenkomsten zijn tussen verschillende effectieve verandertechnieken.  Er zijn bijvoorbeeld verschillende technieken om aandacht vrij te maken of om beladen herinneringen en overtuigingen te 'ontladen'. Als je hier meer over wilt weten, neem dan gerust contact op via social media of bezoek mijn persoonlijke website: nikvavier.com​​​​​​​
​​​​​​​

FacebookTwitterYouTubeInstagram

Waarom deze website cookies gebruikt:
Als ondernemer wil je graag dat er aansluiting is tussen boodschap en bezoekers. Om die aansluiting te onderzoeken en te verbeteren gebruikt D-Liberate oa. statistische feedback, waaronder ook het gebruik van scripts door derden (oa. Facebook, Google).
​​​​​​​Met uitzondering van het contactformulier, wordt door D-Liberate nooit persoonlijke data opgeslagen. Lees voor meer informatie de privacy policy​​​​​​​. Scroll gewoon verder als je akkoord gaat met het gebruik van cookies.

leadsonlineforall.com​​​​​​​

Your Business Online